طرح توجیهی

دانلود نمونه طرح های توجیهی آمادۀ بانکی،صنعتی،گردشگری،خدماتی،کامفار

طرح توجیهی

دانلود نمونه طرح های توجیهی آمادۀ بانکی،صنعتی،گردشگری،خدماتی،کامفار

طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
مهندس تـألّـهی 09354300400
دفتر تهران(8تا18) 02122333464
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی

دانلود طرح توجیهی قهوه خانه سنتی-چایخانه سنتی-سفره خانه سنتی

نمونه طرح‌های توجیهی از پیش تهیه شده توسط مجموعۀ "سه هزار طرح" با سرفصلهای کامل و استاندارد برای ارائه جهت اخذ جواز و طی مراحل ایجاد و راه اندازی سفره خانۀ سنتی، چایخانۀ سنتی و قهوه خانۀ سنتی، آمادۀ دریافت می‌باشند. برای سفارش خرید این طرح‌ها و یا شخصی سازی با مشخصه های خود، با 09354300400 تماس بگیرید.

در قدیم در گوشه و کنار شهرهای ایران و در سر راه‌ها و منزلگاه‌های میان شهری قهوه‌خانه‌هایی دایر بود. قهوه‌خانه‏‌های قدیم درون شهری بهترین و جذاب‏ ترین اماکن عمومی شهرها برای گذراندن اوقات فراغت بودند. هر یک از آنها معمولاً محل اجتماع گروهی از قشرها و صنف‌های گوناگون به شمار می‌رفتند. قهوه‌خانه‏های سرراهی یا میان جاده‌‏ای که به آنها چایخانه هم می‌گفتند، اکثراً سرپناه‌هایی برای استراحت و رفع خستگی مسافران خسته و مانده بین راهی بود. این قهوه‌خانه‌ها معمولاً به دسته و صنفی خاص اختصاص نداشتند و مشتریان آنها رهگذرانی بودند که برای نوشیدن چای و کشیدن قلیان و خوردن صبحانه یا ناهار و یا شام به این قهوه‌خانه‏‌ها می‌رفتند.
اما رفته رفته این قهوه‌خانه‌ها جای خود را به سفره‌خانه‌های سنتی داده و علاوه بر چای و قلیان، در این سفره‌خانه‌ها نقالی و مدیحه سرایی نیز برگزار می‌شد. تغییر و تحولات به جود آمده در سفره‌خانه ادامه داشته تا به شکل یک رستوران سنتی در آمده است که امروزه می‌توان رستوران‌های سنتی زیادی را در شهرهای متفاوت مشاهده نمود. باتوجه به اهمیت سفره خانه ها و رسالت خطیری که این مکان ها در حفظ و تداوم فرهنگ ایرانیان برعهده دارند لازم و ضروری به نظر می‌رسد تا چنین مکان هایی را هدایت و حمایت کنیم و مسئولان ذیصلاح خصوصاً در سازمان میراث فرهنگی به فکر رونق هرچه بیشتر سفره خانه ها و قهوه خانه های سنتی باشند، چون هرگونه آسیبی که متوجه این مکان ها شود قطعاً گوشه ای از فرهنگ و تاریخ ایرانی را خدشه دار می کند.
برخی معیارهای مورد لحاظ در سفره خانه سنتی عبارتند از طبخ و عرضه غذاهای سنتی همراه با آداب و سنن مرتبط با آن، احیای میراث معنوی و حفظ و اشاعه آن از طریق معماری و موسیقی سنتی محورهای اساسی طرح ساماندهی ودرجه بندی فعالیت سفره خانه های سنتی به حساب می آید.
در این اماکن معماری صفوی و غذاهای سنتی و اصیل ایرانی ارائه میشود که بدون شک با استقبال خوبی از سوی گردشگران داخلی و خارجی مواجه می شود و در جذب گردشگر می‌تواند موثر باشد، سعی خواهد شد در این سفره خانه ها غذاهای محلی نیز به مراجعه کنندگان عرضه گردد، در مجموع سعی خواهد شد فضایی به وجود آید که مردم در عین لذت بردن از غذا اندکی هم به اصالت و هویت ایرانی و پیشینه های تاریخی نزدیکتر شوند.
برخی خدمات قابل ارائه:

  • پذیرایی فردی یا گروهی در سفره خانه سنتی و آلاچیق و همچنین پذیرایی در محوطه مصفای مجتمع
  • ارائه خدمات پذیرایی و سروغذا بیرون از مجتمع به سفارش مشتری
  • ایجاد مجموعه ای کامل و مدرن مبتنی بر آخرین دستاوردهای معماری سنتی
  • ارائه خدمات متمایز و متنوع
  • تجهیز مجموع به آخرین امکانات رفاهی و ارائه خدمات متنوع
  • برنامه ریزی جهت پذیرایی از میهمانان و ارائه ممتاز خدمات در سطح منطقه

نظرات  (۱)

۱۶ دی ۹۴ ، ۱۲:۱۰ اقای امینی
با عرض سلام و خستة نباشید
من میخواستم قیمت طرح ایجاد سفره خانه سنتی را بدانم.لطفا جواب را به ایمیل من ارسال بفرمایید.
با کمال تشکر

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.