طرح توجیهی

دانلود نمونه طرح های توجیهی آمادۀ بانکی،صنعتی،گردشگری،خدماتی،کامفار

طرح توجیهی

دانلود نمونه طرح های توجیهی آمادۀ بانکی،صنعتی،گردشگری،خدماتی،کامفار

طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
مهندس تـألّـهی 09354300400
دفتر تهران(8تا18) 02122333464
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی

طرح توجیهی شیره و قند مایع و کنسانتره از خرما+سردخانه 2000 تنی

نمونه طرح توجیهی راه اندازی کارخانه تولید شیره و قند مایع و کنسانتره از خرما و سردخانه 2000 تنی(با ظرفیت سالانه 9000 تن محصولات کشاورزی) آمادۀ دریافت می‌باشد. این پروژه مربوط به احداث کارخانه فرآوری و سردخانه می‌باشد. همچنین برای این پروژه زمینی به مساحت 20000 متر مربع در نظر گفته شده است که 8500 متر مربع آن زیربنا و مابقی به سایر فضاها اختصاص دارد. زیربنای ساختمانهای اداری و رفاهی این پروژه نزدیک به 370 متر مربع در نظر گرفته شده است. همچنین نیروی انسانی مورد نیاز این پروژه 39 نفر برآورد شده است.
مزیت محصولات تولیدی(قند مایع خرما، کنسانتره خرما و شیره خرما) نسبت به شکر:
محصولات تولیدی شرکت به عنوان کالای جایگزین در صنایع غذایی به صورت عمومی مورد استفاده قرار می‌گیرند. قندهای موجود در کالای تولیدی بیشتر از نوع احیاء کننده آن یعنی فروکتوز و گلوکز است. این قندها در مقایسه با ساکارز(شکر معمولی) دارای مزایای نسبی بسیار خوبی می‌باشند که از جمله آنها می‌توان به بهداشتی و طبیعی بودن آنها و همچنین قدرت شیرین کنندگی بیشتر اشاره کرد. طبیعی بودن قندهای احیاءکننده به سبب جذب راحت آن توسط بدن و نبود عوارض جانبی مانند چاقی، فشارخون، مشکلات قندی و دیابتی که از خصوصیات لاینفک مصرف شکر معمولی(ساکارز) است می‌باشد. در هر صورت کالای تولیدی شرکت در آینده جایگزین شکر در بسیاری از محصولات همانند نوشابه ها، بیسکویت های کرم دار، انواع شیرینی‌ها و بستنی ها خواهد گردید.

برای سفارش خرید این طرح می‌توانید با 09354300400(مهندس تـألّـهی) تماس بگیرید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.