طرح توجیهی

دانلود نمونه طرح های توجیهی آمادۀ بانکی،صنعتی،گردشگری،خدماتی،کامفار

طرح توجیهی

دانلود نمونه طرح های توجیهی آمادۀ بانکی،صنعتی،گردشگری،خدماتی،کامفار

طرح توجیهی

تلفن تماس جهت سفارش خرید و تهیۀ طرح‌های توجیهی تضمینی بانکی و صنعتی:
مهندس تـألّـهی 09354300400
دفتر تهران(8تا18) 02122333464
نوشتن طرح توجیهی، دانلود نمونه طرحهای توجیهی آماده، انجام مطالعات بازار، تدوین امکانسنجی، ارائه گزارش توجیهی فنی اقتصادی و مالی، طرح توجیهی برای گرفتن وام و تسهیلات بانکی، طرح توجیهی با فرمت بانک ها و سازمان ها و...

طبقه بندی موضوعی

نحوه نگارش طرح توجیهی در حوزه کشاورزی گلخانه گل محمدی

در این مطلب، یک نمونه طرح توجیهی کامل برای روش تهیه و تنظیم و نوشتن طرح توجیهی ایجاد و راه اندازی گلخانه پرورش گل محمدی و عصاره گیری و اسانس گیری از گل محمدی، آمادۀ دریافت میباشد. برای سفارش نوشتن همین طرح توجیهی با مشخصات خود، با شمارۀ 09354300400 تماس بگیرید.

گل محمدی یک گیاه گل دار از خانواده Rosaceae است که بیشتر برای گلاب گیری، داروسازی و طب، عطرسازی و صنایع غذائی مصرف دارد. رویشگاه اولیه آن ایران و در حال حاضر در استانهای اصفهان(کاشان)، فارس، کرمان، آذربایجان شرقی و غربی، مرکزی و... کشت می‌شود.
از نظر گیاهشناسی گل محمدی درختچه ای خاردار با ارتفاع حدود 5/1 متر با برگهای 5 تا 7 برگچه ای به شکل تخم مرغ و رنگ سبز براق بوده و گل آن کم پر تا نیمه پٌرپر به رنگ صورتی تا صورتی- قرمز و معطر با گل آذین خوشه ای مرکب یا منفرد می‌باشد. زمان گلدهی در اکثر گونه ها در بهار می‌باشد.
این گیاه بسیار مقاوم بوده و اکثر شرایط آب و هوائی را به خوبی تحمل می‌کند ولی اصولاً مناطق باز و آفتابگیر با شبهای نبستاً خنک را ترجیح می‌دهد. نسبت به کم آبی مقاوم بوده و بسته به منطقه کشت شده بین 7 تا 15 روز یکبار در زمان گلدهی و 20 تا 30 روز یکبار در دیگر دوره های رشد آبیاری می‌شود. در کاشان آبیاری 5 تا 10 مرتبه با دوره آبیاری 12 تا 50 روز مرسوم می‌باشد. خاکهای حاصلخیز شنی- رسی دارای بافت نسبتاً خشک که هوا را به خوبی از خود عبور دهد و دارای مقادیری مواد آلی پوسیده باشد و  PH حدود 5/6 بهترین محیط رشد برای گل محمدی می‌باشد.
کاشت نهال‌های آن معمولاً در اسفندماه در گودالهائی به عمق 30 تا 40 سانتی متر انجام می‌شود. عمده ترین روش کشت جوی و پشته با فواصل خطوط کشت حدود 4 متر و فاصله نهالهای حدود 2 متر است. البته روش کرتی نیز در بعضی از مناطق مرسوم است که در این حالت فاصله کاشت 5/1×5/1 متر تا 2 × 2 متر در نظر گرفته می‌شود.
عملیات هرس بیشتر برای حذف شاخه های ضعیف و کنترل بیماری‌ها و آفات انجام می‌شود و در اکثر مناطق عمل هرس فرم دهی دیده می‌شود. معمولاً 5 تا 6 سال بعد از کاشت درختچه‌های گل محمدی راکف بر می‌کنند تا عمل جوان سازی گیاه انجام شود.
گل محمدی از سال دوم شروع به گل دهی می‌کند و بیشترین محصول را در سالهای 3 و 4 دارد ولی از سال ششم گل‌ها ریز شده و مقدار محصول نیز کم می شود. زمان برداشت از اول اردیبهشت شروع شده و در بعضی مناطق گاهی تا آخر خرداد نیز ادامه می یابد ولی معمولاً طول دوره برداشت 20 تا 30 روز است. میانگین مقدار محصول یک درختچه گل محمدی 2 تا 5/2 کیلوگرم است.
گل محمدی از راه پاجوش، قلمه زدن، خوابانیدن و پیوندزدن و از طریق بذر(برای مصارف خاص) تکثیر می‌شود که در کاشان اکثراً به روش پاجوش است.

نظرات  (۱)

ممتون

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.